Asztrológiai tanácsadás megoldásokkal

Az asztrológiai tanácsadás során a legkülönfélébb kérdésekkel, problémákkal, élethelyzetekkel találkozunk.

Mikor jön el a nagy szerelem? Mennyire illek össze a párommal? Mit tegyek, ha döntés előtt állok? Hogyan tudnék meggazdagodni? Mit tegyek, hogy kedvezően alakuljon a jövőm?

Holisztikus Asztro-coaching

Ez egy hatékony módszer mely egy személyes találkozó keretein belül a holisztikus indiai asztrológia segítségével feltérképezi a probléma okait, segít azokat megérteni és feldolgozni, majd a lehetséges megoldásokból segít kiválasztani a leghatékonyabbat.

Miben más az asztrológiai tanácsadás, mint egy asztrológiai elemzés?

  • A holisztikus asztrológiai tanácsadásban az asztrológia szerepe a minél pontosabb diagnózis elérése.
  • Az asztrológia a helyzetfelmérés egyik eszközeként szolgál.
  • Inkább az asztrológus kérdez, mert itt nem az asztrológia létjogosultságát akarjuk bizonyítani az egyénnek.
  • Az asztrológia segítségével gyorsan, és a visszajelzések szerint elég pontosan feltérképezzük az egyént egészen a magzatkortól a jelenlegi helyzetig
  • A jelen problémáira közösen keressük meg a megoldásokat és erre alapozva betekintést kapunk a jövőbeni események lehetőségtárába.
  • A több lehetséges jövőképből megpróbáljuk kiválasztani az egyénnek legjobban megfelelőt – majd ugyanígy közösen egy ”forgatókönyvet” is meghatározunk a megvalósításához.

Kinek tudunk segíteni?

Alapvetően mindenkinek aki problémákkal küzd, úgy érzi elakadt valahol és egyedül nem tud kimászni a helyzetből.

Néhány alapvető téma amelyekből egy-egy szinte mindenkinél előfordul:

Párkapcsolati kérdések
Anyagi helyzet
Visszatérő egészségügyi gondok
Munkával, költözéssel kapcsolatos kérdések
Gyermekvállalás
Családi problémák

Szeretettel várjuk azon érdeklődőket is, akik egyszerűen csak kíváncsiak arra, hogy milyen irányokat vehet fel az életük.

Ügyfeleink között nagyon sokféle ember van különféle foglalkozásokkal: sztárok, politikusok, sikeres vállalkozók, neves orvosok, tervezők, ezotéria iránt érdeklődők, tanulók és nagymamák hogy a korosztályokat is említsük.  Még kolléga asztrológusok is időnként megkeresnek bennünket egy-egy tanácsért.

20 év tapasztalata + diszkréció + több mint ezer elégedett ügyfél

A tanácsadás eszköze a Védikus asztrológia

Mivel minden ember életútja egyedi (nem érdemes az általános leírásokat nagyon komolyan venni), ezért a beszélgetés közben mindenkivel nagyon egyéni és egyedülálló módon bontakozik ki az elemzés.

A tanácsadás eszköze a holisztikus, Védikus asztrológia, mely az elemzés során intuitív módon, az egyénnek éppen szükséges és segítő információkat, lehetőségeket tárja fel. A Védikus asztrológia Indiából származik (indiai asztrológiaként is ismert). A Véda szó Tudást jelent.

A személyes találkozók során a következő elemek megjelenésére lehet számítani

Születési horoszkóp

Születési horoszkóp teljes körű kielemzése a holisztikus indiai asztrológia szerint.

Éves horszkóp előrejelzés

Éves horoszkóp előrejelzés prognózis a holisztikus indiai asztrológia rendszere szerint.

Kért életterületek

Kért életterületek (pl. karrier, egészség, párkapcsolat) kielemzése

Szinasztria

Szinasztria, 2 horoszkóp összehasonlítása (gyerek-szülő, főnök-alkalmazott, férj-feleség, egyéb kapcsolatok összehasonlítása).

“Mindenkinek ajánlom, aki szeretné megérteni a saját életét, jobbá tenni azt, megszépíteni kapcsolatait a családjával, környezetével , jól es jómódban szeretne élni. Ezekre és még sok más kérdésre kaphatunk választ vagy tanácsot tőle. KÖSZÖNÖM SZÉPEN DRÁGI”
Bognár Zsuzsanna

Kapcsolatfelvétel, időpontegyeztetés

Előnyben részesítjük a személyes részvételt (Budapest, 14. kerület) a tanácsadások során. Sokan jelentkeznek, akik nagy távolság miatt (külföld) nem tudnak eljönni, ezért skype-on is van lehetőség a tanácsadásra, előzetes egyeztetéssel. Óradíj: 10 000 Ft

+36-30/296-5250

kedves(kukac)khalsa.com

milunovits.dragan

Dragan Milunovits