Az úton magazin interjú

Média: az úton online magazin
Az interjú itt olvasható.

“Én is nyúlok érte és a cseresznye is jön felém… mindkettő. Ez az élet. Így kellene élni…”

“Kicsi az egód” – mondja Dragan. Nézek rá nagy szemekkel, mert a környezetem nem igazán ezt mutatja nekem. – “Persze másoknak úgy tűnik, hogy elég nagy” – folytatja – “mert ha nagy ritkán megszólalsz, meglepődnek, hogy miért beszélsz, miért kerültél előtérbe.” Vég nélkül sorolhatnám azokat a felismeréseket, melyeket Dragan Milunovits asztrológusnál szereztem. A rossz tulajdonságaimból képességek lettek, a rendkívül bonyolultnak ítélt élethelyzet már nem is tűnt megoldhatatlannak. Nyugalom és természetesség lengi körül őt, melyből az is kap egy adagot, aki ellátogat hozzá. Az élethez pedig kell egy jó adag nyugalom és belső béke.

Most jöttetek haza Portugáliából és ellátogattatok Moojihoz is.

Igen, nyaraltunk Portugáliban és mivel éppen Mooji közelében voltunk rászántunk egy napot és ellátogattunk hozzá.

Milyen élmény volt Mooji közelében lenni?

Nagyon érdekes volt. Van egy meghívója mindenki számára a jelenbe, ami körülbelül így zajlik: idejössz hozzám és felteszed azt kérdést, hogy meg tudom-e neked mutatni, hogy mi a valóság? Erre azt felelem, hogy igen, meg tudom mutatni. Nincs rá garancia, de ahhoz bizonyos dolgokat be kellene tartanod, amit most itt öt percben elmondok. Oké? Oké.

300-400 emberrel körülvéve végigment a folyamaton. Rendben, de ha azt akarod, hogy ezt megmutassam neked, akkor hagyd kint a cipőd. Jó, ezt meg is tettétek, látom, oké. Most, hogy a cipőd kint hagytad, hagyd kint az elmédet…

(Nevetünk.)

Kattints ide a teljes beszélgetés megtekintéséhez.

Média: Duna TV
Barkó Judit műsora: “Délvidéki indiai asztrológus”

Kattints ide a teljes sorozat megtekintéséhez.