Dragan Milunovits

“Ahogy Dragan szokta mondani, az ember boldogságra lett tervezve, sokkal több energia kell a boldogtalanságához, mint a boldogsága fenntartásához.” 
Illik Péter

“1965. augusztus 3-án 5 óra 45 perckor születtem, Zentán. Gyerekként eléggé visszavonult voltam, már akkor is nagyon mélyen foglalkoztattak a természeti és főleg a természetfeletti jelenségek. Meditációval és Asztrológiával 1982 óta foglalkozom.

Huszonhárom évig a Maharishi-féle nemzetközi meditációs társaság aktív szervezője voltam, majd 1990-től sikeres oktatója. Svájcban főiskolai diplomát szereztem a kreatív intelligencia tudományából, majd Hollandiában a Maharishi Nyitott Egyetem tanáraként vezettem a MOU műholdas oktatási TV csatorna Magyar nyelvű adását.

Néhány éve visszavonultam és azóta a saját utamat járom. Az asztrológiát nyugati és keleti tanítóktól, majd később főleg saját tapasztalati úton sajátítottam el.

Most indiai asztrológiával, meditációval, életmód-tanácsadással, ájurvédával (india ősi természetgyógyászatával), zene és hangterápiával, keleti nyelvek tanulmányozásával és indiai szakácsművészettel foglalkozom.”

Dragan Milunovits

Dragan több ezer asztrológiai konzultációt tartott Magyarországon és több más országban is. Jelenleg barátaival egy teljesség központú, főleg az asztrológián és ájurvédán alapuló, tudatosságot fejlesztő holisztikus önismereti iskola létrehozásán dolgozik.

Média megjelenések