Új Teljesség irányzat az asztrológiában

A holisztikus asztrológia több mint két évtizedes tapasztalat alapján alakult ki a nyugati és keleti asztrológiát egyaránt kedvelő asztrológusok körében. “Több szem többet lát”- több asztrológus és a többféle rendszer a pontosabb elemzéseket teszi lehetővé.

A holisztikus kifejezést már ugyan több helyen is használják az asztrológiában, de egyelőre nem találtunk jobb nevet mely pontosabban leírná módszereinket. A holisztikus mellett nevezhetjük még teljesség asztrológiának vagy univerzális asztrológiának is.

Ez a módszer tiszteletben tartja a különféle asztrológiai rendszerek integritását és ügyesen használja azok erősségeit az adott problémák okainak meghatározásában és megszüntetésében.

Holisztikus asztrológia

A nyugati asztrológia irányzatai közül főleg a humanisztikus asztrológiát, a keleti asztrológiából pedig Maharshi Parashara jyotish módszerét alkalmazzuk.

Az asztrológián kívül, alkalmazunk és tanítunk még egyéb számunkra fontos, vagy a környezetünkben megtalálható módszert is: számmisztikát, tarot-kártyajóslást, auralátást, ájurvéda életmód-tanácsadást, stb. Asztrológusaink többféle ősi természetgyógyászati eljárással, drágakövekkel, meditációs és stressz-csökkentő / személyiségfejlesztő módszerekkel és egyéb kisegítő eszközökkel segítenek megoldani a problémákat.

Tudatosság

Egy másik fontos tényező a holisztikus asztrológiában, hogy itt a legnagyobb hangsúlyt a tudatosságra helyeztük és nem csak a szokásos bolygó, jegyek, házak, stb. szimbolikájának elemzésére. Asztrológusaink, és tanácsadóink azzal, hogy gyakorolják és tanítják a tudatosság és a befogadás legkülönfélébb technikáit, megteremtik azt a légkört melyben az eddigieknél sokkal pontosabb az elemzés.

Egy-egy személyes konzultáció segítheti az egyént a saját lelki békéjének és harmóniájának visszaállításában. Gyakori tapasztalat, hogy a legjobb eredmények a személyes tanácsadásnál vannak.

Asztrológiai tanácsadás megoldásokkal

Kinek tudunk segíteni?

Alapvetően mindenkinek aki problémákkal küzd, úgy érzi elakadt valahol és egyedül nem tud kimászni a helyzetből, párkapcsolati, anyagi, netán visszatérő egészségügyi gondjai vannak vagy csak egyszerűen kíváncsi arra milyen irányokat vehet fel az élete….

Asztrológiai tanácsadás, asztro-coaching