Aszcendensek – Védikus asztrológia

vedikus-aszcendens-kos

“A Kos aszcendens függetlenséget ad, erőt, energiát. Fontos számára az önkifejeződés, erős személyiség, esetleg önzőbb. Dinamikus, “versenyember” és nagyon kezdeményező…”

Házak – Védikus asztrológia

Védikus asztrológia - 1. ház

“Az első ház a védikus asztrológiában az aszcendens háza. Utal a személy fizikai megjelenésére, a színére, az alakjára, általánosságban a személyre. Az aszcendens fontos befolyással van az egészségre, a temperamentumra. Utal még az életképességre, az élettartamra, a gondolkodási képességre, a természetes hajlandóságra.”

Hold-jegyek – Védikus asztrológia

Hold az Oroszlánban

“Szelleme erős, nem tűr ellentmondást. Természetes hajlama van a vezetői képességre, képes az embereket cselekvésre késztetni, beindítani. Nagylelkű, bátorító, optimista, stílusérzékkel megáldva. Szereti az izgalmat és a cselekvést. Romantikus, de cserébe ugyanezt el is várja.”

Bolygók – Védikus asztrológia

vedikus-asztrologia-nap

Mars: Motiváció, vágyak, szenvedélyek, technika, tudomány, műszaki/technikai képesség, sport, ingatlanok, férfi szexualitás, bátorság, cselekvés, tűz, éles tárgyak, fegyverek, gyulladások, műtét, tudomány, düh, katonaság

A hét napjai

Összhang a hét napjaival, hétfő

“Hétfőn nem jó fontos döntéseket hozni, mivel a hangulataink ingadozhatnak és ne menjünk bele érzelmi vitákba se másokkal, továbbá hétfőn nem javasolt a hajvágás és manikűr sem.”

Videók