Az itt található ajánlások – referenciák személyes vélemények és benyomások gyűjteményét képezik és mivel az általam végzett asztro-tanácsadás nagyon egyéni és teljesen személyre-szabott és egyben személy – függő is ezért semmi sem garantálja, hogy valaki másnak is azonos élménye vagy eredménye lesz – biztosra csak egyet tudok vállalni, hogy asztrológiai tudásommal , személyes tapasztalataimmal és emberismeretemmel azon leszek, hogy az élethelyzet amiben most vagy érthetőbb és átláthatóbb talán emészthetőbb is legyen…” Dragan Milunovits

Zsolt

“És egy olyan ügyből sikerült ezen erők által kiszabadulnom, hogy szinte hihetetlen. Igaz, tenni kell érte. Meg kell keresni a megfelelő segítséget és betartani, hinni, bízni benne és működik.”

“Két éve immár annak, hogy egy elég komoly dolog történt velem. Nincs itt titkolni valóm, minden ami létezhető rámzúdult: az adóhatóságtól kezdve az önkormányzatokig. Röviden: egy elég komoly vállalkozást vezettem, s pár hónapja a hajléktalan igazolványért kellett volna sorba állnom a hivatalnál.

Segítséget kértem a barátaimtól, Dráginál kezdtem. Ez két hónappal ezelőtt történt. Egy szó mint száz, köszönet Dráginak, hogy elvezetett, elmondott, elkísért egy olyan világba, ahol eddig nem jártam. Ami érdekes, hogy nem is találkoztam Drágival, s közben Indiában is voltam. Igaz csak lélekben. E két hónap alatt amit megtanultam: sok-sok hit és szeretet, bizalom.

És egy olyan ügyből sikerült ezen erők által kiszabadulnom, hogy szinte hihetetlen. Igaz, tenni kell érte. Meg kell keresni a megfelelő segítséget és betartani, hinni, bízni benne és működik.

Ezúton köszönetet mondanék elsőként Dráginak, s megkérném őt, hogy adja át ezt az üzenetet az igaz barátainak, az Advaitáknak és az indiaiknak, akik hitet és erőt teremtettek, s megoldottuk közösen ezt az ügyet.

KÖSZÖNÖM DRÁGI!!”

Illik Péter, történész

“Ahogy Dragan szokta mondani, az ember boldogságra lett tervezve, sokkal több energia kell a boldogtalanságához, mint a boldogsága fenntartásához.”

“Történész, történelem tanár vagyok, aki folyamatosan a körülvevő világ folyamatait, ok-okozati viszonyait keresi. Dragannal pár éve találkoztam először, amikor beszélt a horoszkópomról. Akkor is meglepődtem pár mondatán, de nem tulajdonítottam nekik különösebb jelentőséget.

2018-ben magánéleti problémák miatt fordultam hozzá, és megdöbbentem azon, hogy az engem ért válság valójában globális, illeszkedik abba a világtrendbe, amit történészként is látok: a tények ismerete és feltárása, valamint a logikus cselekvés helyett a világ az örvénylő indulatok, illúziók tengerébe látszik süllyedni. E problémák megoldása nem pusztán logikai, hanem spirituális kérdés. Dragan olyan tényeket mondott meg az én, és a hozzám kapcsolódó emberek életéből az asztrológiai képletük alapján, amelyeket nem tudhatott, nem volt róla információja.

A megoldási javaslata azonban még döbbenetesebb volt: a probléma forrása nem a világ vagy a környezetemben lévő emberek, hanem én magam. Az embernek magán kell dolgozni, hogy megváltoztassa a világot, mégpedig a gondolatok feladásával. Azaz a változtatás igényének feladása által történik a változás. Elsőként borzasztóan idegen volt ez a keleti filozófiai gondolat, de végül úgy kezdtek alakulni az események az életemben, hogy szinte kikényszerítették az ego feladását, és a logikai ok-okozati viszonyok helyett valami más történik, amit most sem értek igazán, de nem is kell.

Dragan teljesen más szinten műveli az asztrológiát, a pszichológiát és a meditációt, mint amit a legtöbben – így én is – gondolnak. Nekem nyitottságot adott a spiritualitásra, és azt gondolatot, hogy nem kell minden felett kontrollt gyakorolni, mert a világ sokkal több annál a szűk perspektívánál, mint amit a logikai képességeim belátnak.

Ahogy Dragan szokta mondani, az ember boldogságra lett tervezve, sokkal több energia kell a boldogtalanságához, mint a boldogsága fenntartásához.”

a.j. christian, dragan milunovits

A.J. Christian író, szabad előadó, tudatos létező

“Van egy cimborám aki indiai asztrológiával foglalkozik. Amikor megismerkedtünk megcsinálta a horoszkópomat. Beszélgettünk és mondott bizonyos dolgokat a jövőmmel kapcsolatban, és meg kell, hogy mondjam, a dolgok tényleg úgy történnek… pontosabban úgy is :-)…” Előadás, ELTE, Gólyavár

barkó judit

Barkó Judit
Kommunikációs tréner

“Nem jósol, és nem is determinál. Olyasmi, mintha meteorológiai előrejelzést adna, s azután ki-ki eldöntheti, vágyódik -e vihart átélni, vagy inkább a meleg szobából nézi.”

“Különösen jó élmény évente egyszer a születésnapom környékén találkozni, beszélgetni Dragannal. Valahogyan kirajzolódnak azok a hatások, aggyal föl nem fogható folyamatok, amelyek megismerése nyugalmat, elfogadást, kisimulást eredményez. Nem jósol, és nem is determinál. Olyasmi, mintha meteorológiai előrejelzést adna, s azután ki-ki eldöntheti, vágyódik -e vihart átélni, vagy inkább a meleg szobából nézi. De ott a végtelen nyugalom is: bármit is választasz: a vihart napsütés, a ragyogást ború is követheti. Dragan közelében kézzel foghatóvá válik a világmindenség bölcsessége: minden a legnagyobb rendben van, bárhogyan is van.”

Harasztosi László

Harasztosi László
Parafenomén, spirituális gyógyító

“Mindig kiváló útmutatóval szolgált nekem.”

“Amikor gyógyítok, megtisztítom a hozzám fordulók auráját, sokszor megkérdezik tőlem, hogy meg tudom-e gyógyítani magam, ha nekem van bajom, vagy, hogy kihez fordulok, ha tanácsra van szükségem. Az energiát a természet adja, de ahhoz kell a lelki béke és nyitottság, hogy ez az energia eljusson hozzám. Ebben segít nekem Mesterem és Barátom, Dragan. A Vele való találkozások, közös meditációk mindig felemelnek–az ember Dragan segítségével magába tekint, mégis megtapasztal valamit az égi harmóniából. Hosszú évek óta ismerjük egymást, és az évek során sok-sok tanáccsal szolgált, amik mind javamra váltak. A Vele való meditáció és holisztikus asztrológiai elemzés megerősít a helyes döntésekben, elővigyázatosságra int veszély esetén, és mindig felüdíti az ember lelkét. Az évek hosszú során mindig kiváló útmutatóval szolgált nekem, ezért is tartom a nekem készített asztrológiai elemzését a rendelőm falán. Mint Barátom, Mesterem és tudós Asztrológusom is felnézek rá.”

Kertai István

Kertai István
Kvízmester

“Szkeptikusok nyugalmával fogadtam.”

“Dragan talán tavalyelőtt nyáron készítette el a horoszkópomat, amit a szkeptikusok nyugalmával fogadtam. Azt mondta, hogy úgy is alakulhat (de semmi sem biztos, hisz minden rajtam múlik), hogy elveszítem az állásomat. Nos, úgy is lett. Azt követően azt mondta, hogy 1-2 évig próbálkozom majd mindenfélével. Nos, így is van, így teszek éppen. És végül azt mondta, hogy 2018-ban véget ér a próbálkozások kora és ismét fix állásom lesz. Ma, amikor írom ezeket a sorokat, 2017 júliusában, ki tudja megmondani, hogy így lesz-e. De nem lennék igazi Kvízmester ??, ha nem adnék lehetőséget mindenkinek egy kis tippelésre. Vajon igaz vagy hamis lesz-e az utolsó állítás? Jövőre minden kiderül, reméljük minden értelemben… Addig is jó tippelést!”

Kiss Éva

Kiss Éva
Grafológus

“Dragan olyan segítő, aki nem csupán elemez; múltat, jelent és jövőt.”

“Dragan már első ránézésre sem egy “hétköznapi” figura. A mosolygós arc közepén egy olyan kék szempár virít, amin érzem, hogy a vesémbe lát. Én, az óvatos, magamat nem szívesen kiadó jellem, kicsit berezelek attól, hogy valaki most átveszi az irányítást és meglátja az eltitkolt gyengeségeimet.

Az elemzés elkezdődik, és a számítógép előtt ülő Dragan egy papírra valami sormintát ikszelget hatalmas lendülettel, nagyon profinak tűnik, közben elemzem magamban a kézírásának vonalvezetését, a nyomatékát. mert hát grafológusként nem tudok kibújni a bőrömből és különben is, amíg én elemzem őt, addig nem félek, mert nálam az irányítás.

És akkor hirtelen nagyon meglepődöm, mert Dragan nem jellemezni kezd engem, nem osztja az észt rólam, ahogy ezt ilyenkor szokás, hanem kérdez. Nyíltan, egyenesen, drasztikusan, az arcomba nyomja a kérdést, kérdez az apámról, aki már meghalt.

És érzem, hogy olyan energiaburok alakul ki hirtelen körülöttünk, amiben biztonságban vagyok, amiben végtelen nyugalom van, erős vagyok és már nem félek attól, hogy kiszolgáltassam magam, a lényem lényegét, magját, a múltam, a jelenem és a jövőm.

A gyengeségeim, a titkaim kimondja, feltárja, ezzel felszabadít ezek terhe alól. Az erősségeimet is kiemeli, ezzel megerősíti az önbizalmam, energiával tölt fel.
Nem mondja meg, hogy mit kell tennem, vagy mit nem, mégis úgy érzem, hogy egy olyan hatalmas zsáknyi útravalót ad, amiből még jó ideig elmazsolázgathatok.
Egy-egy mondata még hetekkel később is eszembe jut, a fülemben cseng. Ilyenkor megállok egy percre, elgondolkodom rajta, majd teszem tovább a dolgom. ”

“Dragan olyan segítő, aki nem csupán elemez múltat, jelent és jövőt. Az asztrológiai elemzés csak egy eszköz, egy kellék ahhoz, hogy beinvitáljuk Őt lényünk magjába. Olyan erős bizalmi légkört képes teremteni, amiben nem félünk megnyílni és szembenézni a félelmeinkkel, fájdalmainkkal. Ezáltal szabadítva fel önmagunkatazok terhei alól. Kiemeli erősségeinket, ezzel táplálja az önmagunkba vetett bizalmat, hitet és erőt. A vele való találkozás a tóba dobott kő élménye, mely körül még sokáig gyűrűznek a hullámok. Atőle kapott útravaló és energia még hetekkel, hónapokkal később is dolgozik bennünk.”

jeszenkszky fanny

Jeszenszky Fanny
Idegenvezető, tolmács

„Első benyomásra, egy rendkívül mély, karizmatikus személyiség, áthatoló, mindent látó tekintettel :-)”

“Minden érző, gondolkodó ember életében eljönnek a pillanatok, amikor megpróbáljuk megérteni saját magunkat és a minket körbevevő világot …. ezt az érzést általában valamilyen erős külső hatás váltja ki … egy vagy ismétlődően  sikertelen párkapcsolat, válás, helyzetek amiknek nem tudjuk a megoldását, rossz családi, munkahelyi emberi kapcsolatok, sorozatos katasztrófák, szeretteink halála stb…

Mikor az ember a keresés útjára lép, különböző módszerekkel próbálkozik, es próbál választ kapni a kérdéseire…

Sorban jönnek a jobbnál jobb könyvek, … különböző szakterületek sikeres segítői, pszichológus, kineziológus, asztrológus, látok, jósok …. ki ki, személyiségének, ismeretségi körének, problémáinak megfelelően…

Ilyen folyamat egy állomásaként jutottam el én is Draganhoz.

Tapasztalataimat par mondatban foglalnám össze a vele való találkozásról:

„Első benyomásra, egy rendkívül mély, karizmatikus személyiség, áthatoló, mindent látó tekintettel :-)”

Az indiai asztrológiából kiindulva, egy olyan beszélgetésben lehetett részem, amely során  többet megtudtam/ megértettem a lelkem rejtett összefüggéseiről, mint az előző összes módszer kipróbálásával,  rengeteg könyv kiolvasásával együttesen sem sikerült.

Mar ez maga egy nagyon különleges érzés …. mikor az ember megérti mi miért történik benne/vele … ok, tudjuk az okokat, de hogyan tovább a megoldások felé? A legzseniálisabb az egészben, hogy Dragannak megoldási módszerei is vannak, amivel megint többet tudott adni, mint sok más egyéb módszer, amivel előtte próbálkoztam….

Természetesen ezek nem csodapirulák, amit az ember minden reggel bevesz, es egy csapásra megoldónak a problémái …..Útmutatások, munkamódszerek, eszközök, a nagy munkához önmagunkon, önmagunkban, önmagunkkal!

Tiszta szívből ajánlom mindenkinek, aki akármilyen lelki kérdéssel nehezen birkózik meg, forduljon Draganhoz, szerintem a vele való beszélgetés egy új fejezet nyithat az ember életében! „

Bognár Zsuzsanna

Bognár Zsuzsanna (Zsozsó)
Tulajdonos:
Zsozsó Dressmakers London

“MINDENT aprólékosan precízen elmondott… olyan dolgokat is, amiket csak én, egyedül én tudhattam… nagyon sokat segített!!!!”

“Pár szóban Drági… Elnézést a megszólításért, mi őt így ismerjük. Drági igen nagy tudású asztrológus hírében áll nem csak szülővárosunkban Zentán, hanem immár Magyarország és Európa szerte is.

Nekem az első horoszkóp elemzést 16 éves koromban készítette/készítettek barátjával Sőregi Ottóval. Mit mondjak?… azóta szépen sorban szinte óramű pontossággal minden úgy történik. Néha bele is borzongok, amikor eszembe jut, hogy hát tényleg ezt a fiúk még 16 éves koromban megmondták…:-)

Azóta eltelt jó néhány év… hosszú évekig nem álltunk kapcsolatban… háború… nehézségek… ki erre került ki arra… Én Londonban kötöttem ki hat évvel ezelőtt,és gondoltam mielőtt belekezdek a vállalkozásom bővítésébe, tanácskozok immár a személyi asztrológusommal, mi a véleménye,hogy mikor mi várható… hogyan időzítsem a lépéseket…..

Az ereimbe fagyott a vér, amikor elkezdte az elemzést! Az a jó pár év alatt míg nem beszéltünk, a tudása, a szakértelme akkora fejlődésen ment át, hogy szinte megijedtem! A legbensőbb dolgokat a legkisebb változásokat és érzéseket, vágyaimat… szüleimmel, gyerekeimmel kapcsolatos dolgokat… MINDENT aprólékosan precízen elmondott… olyan dolgokat is, amiket csak én, egyedül én tudhattam… nagyon sokat segített!!!! A lányommal és anyámmal való nehézségeket megérteni és a kapcsolatunkat jobbá tenni. Az igazi (azért mondom, hogy igazi, mert az előző házasságom nem éppen úgy sikerült, ahogy szerettem volna) páromat még 16 éves koromban látták, hogy 43/44 éves koromban fogom megtálalni… és hogy +/- elég nagy lesz köztünk a korkülönbség. Nem is kell mondanom, hogy azóta (43eves korom óta) boldog párkapcsolatban élek!

Az üzleti es anyagi dolgaimmal kapcsolatosan is minden pontosan úgy alakul, ahogy az elemzés alapján várható volt… ha éppen rossz vagy nem kedvező időszak előtt állok, akkor Drági segít tanácsokkal, különböző szakirodalommal, könyvekkel, tréningekkel, amivel a magam malmára hajthatom a vizet még a rossz fényszög esetén is!!!

Mindenkinek ajánlom, aki szeretné megérteni a saját életét, jobbá tenni azt, megszépíteni kapcsolatait a családjával, környezetével , jól es jómódban szeretne élni. Ezekre és még sok más kérdésre kaphatunk választ vagy tanácsot tőle.

KÖSZÖNÖM SZÉPEN DRÁGI”

Nagy Andrea

Nagy Andrea
Life coach

“Most hogy végre túl vagyunk az első, jelképes összegű tanfolyami alkalmon, vidáman elemzem 1.szinten az utamba kerülő boldog-boldogtalan horoszkópját, életemben először – magabiztosan.”

“Drágihoz húsz éve járok beszélgetésekre, tanácsadásra, az ő lakásában tanultam meg meditálni. Túlzás nélkül állíthatom, hogy egy ízben előrelátásával segített megmenteni magam és gyermekem életet.

Ugyanennyi ideje kérem, hogy tanítson meg a védikus asztrológiára, mert próbálom ugyan autodidakta módon elsajátítani, de mindig marad hiányérzet bennem, valahogy nem állnak össze az információk, nem látok tisztán és megakadok az elemzésekben.

Ő a tőle megszokott alázattal, szerényen és bölcsen mindig azt válaszolta, hogy majd akkor, ha készen áll az ősi tudás maradéktalan átadasara. Kénytelen voltam elfogadni és várni mert éreztem, hogy az a hatalmas mennyisegű tényleges tapasztalat amit átad, lesz az ami átlendit a holtponton.

Most hogy végre túl vagyunk az első, jelképes összegű tanfolyami alkalmon, vidáman elemzem 1.szinten az utamba kerülő boldog-boldogtalan horoszkópját, életemben először – magabiztosan.”

Szemerey István
Orvos

“Mérhetetlenül sokat segítettél.”

„Draganhoz egy közös barátunk küldött, amikor a legszeretettebb társ, feleség, lelki társ, lélekrész elvesztése okát kutattam. Már túl voltam a veszteség és hiánya okozta sokkon, de nem értettem az összefüggéseket, kerestem az esetleges karmikus hátteret, magyarázatot. Ehhez az a kultúrkör kellett, amely hisz a re- inkarnációban, és ezt a tudást saját asztrológiájába is beépíti, beépítette.

A védikus – ayurvédikus asztrológia ilyen tudomány.

Dragan a 2,5 órás horoszkóp felállítás során szinkrontolmács volt. Az a tolmács, aki két nyelv között fordít – gondolkodás nélkül, tehát a legmagasabb szinten. De ebben az esetben nem nyelvről-nyelvre fordított Dragan, hanem az asztrológiai jeleket transzformálta emberi nyelvvé.

Megkérdezem: kívánhatunk ennél többet? A válasz egyértelmű – nem.

Köszönöm Dragan, mérhetetlenül sokat segítettél.”

ajánlás józsa bloglárka

Józsa Boglárka
Ma-uri masszőr

„Őszinte nyíltsággal felém nyújtja a tükröt, amivel megadja a legnagyobb szabadságot arra, hogy mélyen önmagamba lássak.”

“Életem során mindig nagy hangsúlyt fektettem arra, hogy felkeressek olyan embereket, akik meseterei az emberi léleknek, akik kristály tiszta csatornáik által objektívan látnak, rám látnak és terelgethetnek egy útra, mint egy jó pásztor a nyáját, merre van a helyes irány. Mert bármennyire is tudatosan él az ember, természetünkből fakadóan, sokszor megfáradunk, belebonyolódunk saját köreinkbe.

Ezekben az állapotokban én sok esetben képtelen vagyok reálisan látni és dönteni. Ilyen periódusban keresem meg Dragant, akihez mint egy gyermek futok, és besegít a csónakjába. Minden egyes alkalommal, ahogy leülök mellé, mérhetetlen ősi biztonságot és egy szeretetteli, ölelő ringatást érzek, amiből elkezdek erőt meríteni és hirtelen tiszta, friss levegőhöz jutni.

Ezután megkezdődik a munka. Együtt gondolkodunk, visszatekintünk, vizsgálódunk. A sok kis apró gyöngyszemet elkezdjük egy egységbe felfűzni. Sokszor olyan eseményekre világít rá, amik felett akár elsiklok, közben nagy jelentőséggel bírnak. Ok-okozati összefüggéseket értek meg, és amit nagyon szeretek, egyáltalán nem kímél. Őszinte nyíltsággal felém nyújtja a tükröt, amivel megadja a legnagyobb szabadságot arra, hogy mélyen önmagamba lássak, s valóban változni és változtatni legyek képes.

Ezek az együtt létek olyan különleges találkozások, amikre nincs számomra magyarázat, és nem is akarok keresni. Csak hálás köszönetet mondani!

Hát köszönöm Dragan!”

Kőhegyi Károly
sportoktató, elsőfokozatú Arkloki tanító

„Ha bizonytalan vagy és keresed az utad…”

“Dragan asztrológiai elemzése rendkívül pontosan tárja fel a személyiségünk mélyebb rétegeit is. Ha bizonytalan vagy és keresed az utad, mindenképpen érdemes elmenni hozzá. Nem határozza meg mit tegyél, de segít rálátni azokra a dolgokra felülről, melyekbe te még bele vagy süllyedve. Mint egy jó barát. A jó barát pedig őszinte, megmondja azt is, amivel szembe kell nézned, még ha az egódnak ez nem is esik olyan jól. Ha szeretnéd összerakni életed kirakósát, ő biztosan tud neked segíteni, hogy helyükre kerüljenek a darabkák.”

Kata

„Az eddig véletlennek tűnő dolgok, pedig a helyükre kerültek, és a tehetetlenség érzését, végre felváltja a cselekvés.”

“Dragannal a beszélgetés több egy egyszerű elemzésnél, mert Ő lehetőségeket is kínál a változtatásra. Az pedig már csak a saját döntésünk, hogy megfogadjuk-e. Az elemzés nagyon sokat segített abban, hogy megértsem, ami eddig velem/velünk történt/történik, és képes legyek az elfogadásra, a helyes irány megtalálására, a változtatásra. Az eddig véletlennek tűnő dolgok, pedig a helyükre kerültek, és a tehetetlenség érzését, végre felváltja a cselekvés.

Köszönettel, Kata”

L. Gabriella

“Óriási segítséget, személyre szabott útmutatót ad a Tudatos élethez.”

“Mi is Dragan tevékenysége pontosan? Utat mutat Önmagadhoz.
Utat mutat jelenlegi életedben, segítséget nyújt a lehetőségeid maximális felhasználásához, megmutatja azokat a hatásokat amik segítenek a célod elérésében. Mivel a dualitás világában szerepelünk, megmutatja azt is, hogy hol vannak akadályoztatások, és abban is útmutatót ad, hogy ezeket a komplikációkat hogyan tudod a leghatékonyabban a magad javára fordítani.
Segít megismerni személyiségedet, a személyiségből Egyéniséget építeni, a számodra negatív behatásokat, kondíciókat felszámolni, egy teljes élet eléréséhez. Az utat azonban Neked kell végigjárnod. Ha ezen az úton úgy érzed elakadtál, biztos támpontokat tud adni a továbblépéshez.

Bizonyára, ha előbb találunk egymásra, nem töltök éveket Önmagam keresésével, a kérdéseimmel, hogy ki is vagyok valójában, mi is értelme az életemnek, miért is vagyok itt, ahol vagyok. De mindennek meg van a maga ideje, csak az nem mindegy, tudjuk-e, minek mikor!
Óriási segítséget, személyre szabott útmutatót ad a Tudatos élethez.

Számomra ami sokat jelentett Dragannal való konzultáció során az a megerősítése annak, hogy jók a megérzéseim, bízzam magamban. Bizonyosságot adott abban, amiben kételkedtem. Sokat jelentett a földbe döngölt önbecsülésem felélesztésében.
Az adatok helyretétele után mindent pontosan úgy adott vissza, mint ahogy az az élethelyzetekben megtörténtek. Mintha egy nyitott könyvből olvasta volna ki az egészet. Ennyire pontos és részletes betekintéshez még nem volt szerencsém Dragannal való beszélgetésem előtt.
Azt bizton állítom, ez volt az első, de nem az utolsó beszélgetésünk.

Dragan felbecsülhetetlen értékű Testvérünk, hálás vagyok, hogy a lehetőség megadatott számomra, hogy kapcsolatba kerülhettem vele.

Őszinte Szeretettel:

Melinda”

Zsuzsi

“Nagyon tanulságos volt a beszélgetés.”

“Nagyon féltem, mielőtt elmentem volna hozzád és azt hiszem ezt te pontosan tudtad. És épp ezért óvatosabban fogalmaztál. Ezt nagyon köszönöm. Nagyon tanulságos volt a beszélgetés és a tolmácsolt tanácsok igazán a legjobbkor jöttek. Figyelemfelkeltő és tudatosító. De útmutató és biztató is egyben. És csak annyi, amennyire én akkor fel voltam készülve. A megértés, ahogy mondtad, a befogadón múlik, az ő interpretációján, de nem mindegy, hogy kitől hallja… 🙂

Nagyon köszönöm, Zsuzsi”

M.D.

“Megkaptam a térképet a személyiségemhez.”

“Tisztelt Dragan!

A tegnapi beszélgetésünk nagyon sokat jelentett nekem. Valójában olyan személyiségjegyekre világítottál rá, amelyeket valahogy nem tudtam hová tenni.

Tudtam, éreztem, hogy sok különböző oldalam van, de én mindig igyekeztem az egyiknél maradni, ami rengeteg szenvedést okozott számomra.
Szörnyű depressziós időszakon mentem át emiatt, ami sokszor teljesen reménytelennek tűnt. Ahogy felvázoltad nekem, hogy mi miért történt és, hogy mi az amit tennem kéne, illetve, hogy mi lenne a megfelelő hozzáállás, ha valamit el szeretnék érni, az olyan volt, mintha egyszerre több olyan úton kapcsolták volna fel a lámpákat, ahol eddig majdnem teljes sötétség volt. Megkaptam a térképet a személyiségemhez.

Már a beszélgetésünk alatt éreztem egyfajta finom belső békességet.
Bizonyosságot szereztem arról, hogy a vágyaim és az érzéseim egyáltalán nem rosszak, csak eddig nem tudtam őket hová tenni, nem értettem, hogy bizonyos helyzetekben miért érzem úgy, ahogy nem akarom. Mint kiderült, valójában a nem akarom ezt érezni dolog, csak a megfelelési kényszerből adódott.
Visszakaptam magam 2 óra leforgása alatt és tudom, hogy most a jó úton vagyok.

Ezt nem tudom eléggé megköszönni!”

Mórásné Logodi Marcsi
Virágkötő

“Sikerült igen széles skálán betekintést kapni az életünkbe.”

“Tisztelt Dragan!

A tegnapi beszélgetésünk nagyon sokat jelentett nekem. Valójában olyan személyiségjegyekre világítottál rá, amelyeket valahogy nem tudtam hová tenni.

Tudtam, éreztem, hogy sok különböző oldalam van, de én mindig igyekeztem az egyiknél maradni, ami rengeteg szenvedést okozott számomra.
Szörnyű depressziós időszakon mentem át emiatt, ami sokszor teljesen reménytelennek tűnt. Ahogy felvázoltad nekem, hogy mi miért történt és, hogy mi az amit tennem kéne, illetve, hogy mi lenne a megfelelő hozzáállás, ha valamit el szeretnék érni, az olyan volt, mintha egyszerre több olyan úton kapcsolták volna fel a lámpákat, ahol eddig majdnem teljes sötétség volt. Megkaptam a térképet a személyiségemhez.

Már a beszélgetésünk alatt éreztem egyfajta finom belső békességet.
Bizonyosságot szereztem arról, hogy a vágyaim és az érzéseim egyáltalán nem rosszak, csak eddig nem tudtam őket hová tenni, nem értettem, hogy bizonyos helyzetekben miért érzem úgy, ahogy nem akarom. Mint kiderült, valójában a nem akarom ezt érezni dolog, csak a megfelelési kényszerből adódott.
Visszakaptam magam 2 óra leforgása alatt és tudom, hogy most a jó úton vagyok.

Ezt nem tudom eléggé megköszönni!”