Minden családban kell, hogy legyen valaki, aki jobban oda tud figyelni a sors üzeneteire.

A II. Jegyek és bolygók energetikája tanfolyam lényege, hogy egy újabb szintre hozzuk az elemzést. Ha már stabilan bánunk a bolygókkal a házakban, akkor belenézünk kicsit mélyebben a házak mögötti állatövi jegyekbe, azok uralkodó bolygóinak összefüggéseibe, az uralkodásból adódó újabb üzeneteibe és energetikájába. A tanulást ismét indiai mitológiával és érdekes példákkal támasztjuk alá.

Melyek a jó és a rossz adottságaid?
Milyen logika rejlik a testi-lelki életed mögött?
Mik életed valódi motivációs tényezői?
Melyek a védikus karma-oldó módszerek?
Hogyan lehet enyhíteni vagy elkerülni a jövőbeni negatív eseményeket?

Dragan Milunovits védikus asztrológus a tőle megszokott humoros, de találó és jól szemléltető módon betekintést ad a védikus (holisztikus) asztro-coaching kulisszatitkaiba.

Dragan Milunovits

A védikus tudományok (védikus asztrológia, védikus matematika, áyurvéda, védikus építészet és a védikus pszichológia) alapelemei mellett intuíciót és elemző tudatosságot fejlesztő gyakorlatokkal ismerkedhetünk meg, valamint egy alapvető szinten megtanulhatjuk saját élettérképünk és a mindenkori védikus égbolt legfontosabb tényezőinek leolvasását.

A tanfolyam alatt a tanfolyami anyaggal összhangban mérsékelten lehetőség nyílik a saját horoszkópunkkal kapcsolatban is kérdezni az előadótól. Asztrológiai előképzettség nem szükséges, mert nem a bonyolult számításokkal fogjuk az időt eltölteni.

Az “Önismeret a Védikus Asztrológia fényében tanfolyam” moduljait koncentrikus körökként képzeljük el. A modulok elvégzésével egyre jobban tágítjuk a tudásunkat.

Az Indiai (Védikus) asztrológia segítség a jövőbeni események pontos előrejelzésében.
Fejlődik az intuíció, tágul a tudat. Készen állsz, hogy betekintést nyerj életed térképébe?

Védikus Asztrológia tanfolyam, élettérkép 1

Kiknek ajánljuk a tanfolyamot?

“A tanfolyam mindenkinek hasznos, kezdőknek és haladóknak, de a csak érdeklődőknek is egyaránt. Ez egyfajta tudat tágító, személyiséget fejlesztő módszer, az “ismerd meg mélyebben önmagadat” és a “vedd észre és kerüld el a veszélyt mielőtt megjelenik” egyvelege.

A védikus tudás holisztikus: ha egyik tudományágát tanulmányozzuk, fejlődik vele minden más terület is. Például ha meditálunk jobban megértjük a védikus asztrológiát és ez a nagyobb asztrológiai tudásunk felébresztheti bennünk a védikus egészségügy az ájurvéda tudást, stb. Mint az asztalnál, ha az egyik lábát húzod jön vele a többi is.

Maharishi, az én TM mesterem azt mondta, hogy minden héten 2-3 alkalommal nézegessük a védikus élettérképet. A sajátunkat, valamelyik családtagunkét vagy épp az égbolt pillanatnyi helyzetét, mindegy, de nézegessük…

Tágul a tudatunk és fejlődik az intuíciónk, jobbak lesznek a megérzéseink. Elkezdjük tisztábban érzékelni a jövőt és jobban megértjük a múltunkat. Ehhez ad gyakorlati eszközöket a tanfolyam.” Dragan Milunovits

Információ és jelentkezés

Hozz magaddal: Nagy alakú füzetet, tollat vagy ceruzát három színben.

Időpont: Hamarosan!

A szervezők a változtatás jogát fenntartják!

Helyszín: Budapest, 14. kerület

A díj a tanfolyam megkezdéséig befizetendő a szervezőknek.

Ha van kedved, írd le pár sorban, hogy miért szeretnéd megtanulni a Védikus asztrológiát.
További információt az Adatvédelem menüpontban találsz.

További tanfolyamok

Tapasztalatok

“Drágihoz húsz éve járok beszélgetésekre, tanácsadásra, az ő lakásában tanultam meg meditálni. Túlzás nélkül állíthatom, hogy egy ízben előrelátásával segített megmenteni magam és gyermekem életet.

Ugyanennyi ideje kérem, hogy tanítson meg a védikus asztrológiára, mert próbálom ugyan autodidakta módon elsajátítani, de mindig marad hiányérzet bennem, valahogy nem állnak össze az információk, nem látok tisztán és megakadok az elemzésekben.

Ő a tőle megszokott alázattal, szerényen és bölcsen mindig azt válaszolta, hogy majd akkor, ha készen áll az ősi tudás maradéktalan átadasara. Kénytelen voltam elfogadni és várni mert éreztem, hogy az a hatalmas mennyisegű tényleges tapasztalat amit átad, lesz az ami átlendit a holtponton.

Most hogy végre túl vagyunk az első, jelképes összegű tanfolyami alkalmon, vidáman elemzem 1.szinten az utamba kerülő boldog-boldogtalan horoszkópját, életemben először – magabiztosan.”

Nagy Andrea

“Évek óta minden évben találkozom Dragganal a szülinapomon azért, hogy átbeszéljük az elkövetkező év lehetséges eseményeit, illetve hogy kiválasszuk a számomra kedvező időszakokat.

A megbeszéltek alapján hamar azt szűrtem le, hogy a védikus asztrológia elég pontos képet ad a dolgok kimeneteléről. Éppen ezért már nagyon vártam a lehetőséget, hogy mikor lehet ennek a tudásnak az alapjait tőle elsajátítani.

Döbbenetes volt -ahogy a sok híres ember képletét elemeztük-, hogy a helyesen felállított képletben az ember egész élete, annak történései megtalálhatóak.

Ajánlom ezt a kurzust azoknak akik semmilyen előképzettséggel nem rendelkeznek az asztrológia területén mert Dragan baráti légkörben, nagy türelemmel vezeti a tanfolyamot, minden kérdésünkre készségesen válaszolt.

A két nap alatt rengeteg új információval lettem gazdagabb és annak külön örültem, hogy hasonló érdeklődésű emberekkel is megismerkedhettem.”

Niki

Foglalkozol vagy foglalkoztál már asztrológiával korábban?

Több éve foglalkozom nyugati asztrológiával. Két éve voltam először Dragannál. Nagyon érdekes volt, ahogy ő akkor elmondta azokat a dolgokat, amiket már hallottam a nyugatiból. Viszont sokkal érdekesebb volt és sokkal inkább személyre szabottabb. Döbbenetes volt a számomra, hogy sokkal inkább érthetően és találóbban tálalta a rám jellemző dolgokat.

Már akkor is kérdeztem tőle, hogy tanítja-e az indiai asztrológiát és mondta, hogy nem tanítja. Én nagyon szerettem volna ebbe belelátni és azóta is vártam valamit, hogy egyszer csak majd szembe jön velem a lehetőség. A tanfolyam előtt egy nappal jött az e-mail, hogy másnap van a tanfolyam. A férjemtől csak azt kérdeztem, hogy van-e valami kifogása az ellen, hogy eljöjjek. És már jelentkeztem is.

Nagyon érdekes, nagyon érdekel és tetszik is. Jó amit mond. Számomra is az a fontos, hogy megismerje mindenki önmagát, mert abból tud építkezni.

Foglalkozol elemzésekkel is?

Igen.

Gondolod, hogy ez a tanfolyam fogja segíteni a munkádat?

Igen, fogja. Abszolút. Én gyógymasszőrként dolgozom, ez az intenzívebb dolog amivel törődöm. Ez az okozat ami bennünk kivetül a testre és nagyon-nagyon fontos, hogy az oki oldalt, amiből elindul a fizikai síkra a megnyilvánulása, a lelkünk üzenete, ezt megértessük azzal, aki eljön hozzánk. Azt, hogy ő mit tehet magáért.

És ezért nagyon fontos az, hogy ő magát megértse. Mi az ami nehezen megy? Miért megy nehezen, mit tudunk csinálni? Ha megértem önmagam, akkor segít nekem, hogy merre menjek, amivel nekem könnyebb lesz.

De ha ez rám vonatkozik, akkor segíti megérteni azt, hogy a másik is pont azzal küzd, a saját törvényein belül, a saját lehetőségeivel. Ez sokkal inkább megértésre ösztönöz és elfogadásra. Magunkon keresztül megértjük a másikat is. Ez ami nekem nagyon-nagyon szimpatikus és mindig is erre törekedtem, és most elém jött ez a fajta történet.

Dragan mondta,  ki kell várni az időt, mert meg lesz amikor lesz, nem kell sietni csak sodródni. Hát nekem ez a két év volt amikor sodródtam, mert nem jött elém a lehetőség, csak most.

Jött az e-mail és itt vagyok. És nagyon tetszik.

Lehet, hogy valami kellett abból a két évből, aminek most itt hasznát veszed.

Mással kellett foglalkoznom. Nyilván az, hogy a nyugati asztrológiát próbálgattam, figyelgettem, érzékeltem, helyére tettem benne magam, mi hogy működik. Magamban és mással kapcsolatosan is. A reakciókat, ahogy azokat a másik ember fogadja. Ezek mind-mind a megismerést és az emberekkel való kommunikációt segítette. Jó volt ez így. Jó ez így nagyon.

Más teljesen kezdőként van itt, te pedig már ismered az asztrológiát, tehát van hozzá közöd. Érdekes, hogy ugyanazon a tanfolyamon itt tud lenni az aki teljesen kezdő és olyan is akinek már van valami fogalma az asztrológiáról.

Igen. Soha nem gondoltam volna, hogy én közel kerülök az asztrológiához. Soha nem gondoltam volna. És amikor az életembe jött egy olyan dolog, hogy jó, jó amit csinálok, de annyira érzem, hogy kellene még valami. Valami… És akkor mindig elém jött, mert láttam, hogy majd megérint valami. És megérintett először a numerológia. Eltett egy kis idő, rájöttem, hogy mennyire működik. Aztán szembe jött velem az asztrológia. Megérintett. Mindig jött valami.

Picit foglalkozom Tarot-val. Az is mélységeket hoz ki az emberből. Miért azt a lapot húzzuk ki, miért oda nyúl, miért úgy. Mert azt te húzod, az neked szól. Mint fent, úgy lent. Valami érdekes. Kézzelfogható és mégsem. Egyszer az egyik vendégem, mikor kihúzta három kérdésre ugyanazt a két lapot, megkérdezte: Megnézhetem az összeset? Mind ugyanaz? Ezek nagyon érdekes dolgok.

Kit mi vezérel arra, hogy kihez jusson el, kinek az információjára van szüksége, mind-mind nem véletlen dolgok.

Könnyen érthető számodra a tanfolyam?

Nekem igen. Mert nagyon sokat foglalkoztam vele és nekem fontos volt megértenem az összefüggéseket és így már nekem könnyebben megy. Én egy kicsit materiálisabb anyagból indultam, de már nem a materiális dolog működik, hanem inkább az intuitív dolog. De ahhoz először meg kellett értenem. Én így indultam neki.

Akkor te is használod az intuíciód? Tehát nem csak a papírra hagyatkozol?

Nem. Sok síkon megy. Én azt gondolom, mindenkinek az a síkja ami a legközelebb áll hozzá. A jó megérzések mindig ott voltak, de egy kicsit fiatalon az ember elveszik az anyagi világban, aztán utána amikor rájön, hogy azon kívül is van élet, akkor elkezd kiteljesedni afelé. És utána már csak az az út.

Ha azt akarjuk ami van, akkor az úgy jól vezet bennünket. Erre évek kellenek, mire az ember rájön.

Köszönöm szépen!

Kiss Márti
Gyógymasszőr
Asztrológus

Foglalkozol vagy foglalkoztál már asztrológiával korábban?

Nem, nem foglalkoztam asztrológiával. A Drágival többször találkoztunk Asztro-Coaching keretében, ezen kívül viszont semmilyen formában nem találkoztam vele korábban. A coaching miatt felkeltette az érdeklődésemet az asztrológia tudománya. Érdekelnek az összefüggések, a misztikusság.

Nekem most pont egy ilyen szakasz is fut az életemben, ami az önismeretnek az időszaka. Viszonyítás kérdése is, de ez most egy hosszabb idő, az elkövetkező hét évem az önismerettel való foglalkozásról fog szólni. Gondoltam akkor már összekötöm a kellemest a hasznossal és beleásom magam mélyebben ebbe a dologba. Nem titok, de hosszú távú cél az az, hogy valamilyen szinten ezzel foglalkozzak.

Most úgy érzem, hogy itt is van az ideje.

Hogy érzed, teljesültek a várakozásaid a tanfolyammal kapcsolatban?

Én abszolút úgy érzem, hogy igen. Szerintem nagyon érhetően tatja a Drági. A kérdéseket úgy tudja megválaszolni, hogy helyére kerülnek a dolgok.

Pedig viszonylag rövidnek tűnik a tanfolyam, két napos.

Igen, nagyon, nagyon rövid időnek tűnik, de valahogy mégis minden a helyén van. Persze nyilván nem tiszta így elsőre, de amikor az ember otthon előveszi, gondolkodik, hogy mondta a Drági, hogy lépkedtünk, akkor összeáll a puzzle.

Az első alkalom után már próbálgattad?

Próbálgattam és nekem nagyon, nagyon sok kérdésem fel is merült, amit el is küldtem. Meg is válaszolta őket most a második alkalom elején. Szerintem lesznek még, mert úgyis akkor jönnek ki a kérdések, amikor az ember elkezd vele igazán foglalkozni.

Remélem hallunk rólad majd asztrológusként.

Én is. De ez nagyon hosszú távú terv.

Szerintem ha már megjelenik az elmében, az már ott van. Megvalósul. Nagyon szépen köszönöm!

Vörös Hajnalka