“Átok a horoszkópban” esettanulmány: Julian Lennon

Szaturnusz – Rahu együttállás – Átok a horoszkópban” bejegyzésünkhöz kapcsolódóan egy érdekesség: John Lennon fiának, Julian Lennon horoszkópjában is megtalálható az “átokra” utaló kombináció.

John Lennon (1940. október 9. – New York, 1980. december 8.) MBE (a Brit Birodalmi Rend tagja), a 20. század egyik legnagyobb hatású énekese, zeneszerzője, költője és a The Beatles gitárosa. Fia, Julian Lennon, John Lennon és Cynthia Lennon közös gyermeke.

A zene iránt érdeklődők számára talán ismert Julian apjával való, nem éppen felhőtlen kapcsolata. Apja 5 éves korában hagyta el a családot, így Juliant is. Sokáig nem is tartották a kapcsolatot; erről a szomorú időszakról később Julian több helyen is megemlékezik.

Mi utal erre a horszkópban?

Az “Átok a horoszkópban” bejegyzésünkben részletesen írunk arról, hogy a Szaturnusz – Rahu (egyes asztrológusok említik a Szaturnusz – Ketu együttállást is) komoly feladatokkal szembesíti a szülöttet.

Julian horoszkópjában a 9-es házban van a Szaturnusz – Ketu együttállás. A 9-es ház egyik jelentése az apa. Érdekesség még, hogy az apa meggyilkolásának a napján is éppen ez a kombináció futott a bolygóidőszakokban.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Kérjük az elküldés előtt fogadja el az Adatvédelmi szabályzatunkat

*

Elfogadom