Nap- és holdfogyatkozások januárban

Január 6-án részleges napfogyatkozás lesz. Ezen a napon intenzív hatásra számíthatunk, mert a Ketun kívül érintett egy másik bolygó is: a Szaturnusz.

Részleges napfogyatkozás 2019. január 6-án

A napfogyatkozás csillagászati jelenség, amelynek során a Hold a megfigyelő számára részben vagy egészen eltakarja a Napot. A részleges napfogyatkozások csak nagy takarás esetén vehetők észre szabad szemmel.

A részleges napfogyatkozásról készült animáció a www.timeanddate.com-on

A mai egy nehéz nap, mert a tudatra hatással van a Nap, a Ketu és a Szaturnusz. A következő 2-4 napban ajánlott elkerülni az életünkkel kapcsolatos, fontos döntések meghozatalát.

Próbáljuk meg elkerülni a veszekedést, a dulakodást az emberekkel. A legjobb, ha elvonulunk egy kis időre és elcsendesedünk.

Ez az időszak ideális spirituális gyakorlatok végzésére, meditációra, elvonulásokra.

Teljes holdfogyatkozás 2019. január 21-én

Január 21-én teljes holdfogyatkozás lesz a Bakban. Tehát ez elkövetkező 15 nap kritikus időszak lesz: hozhat sikert és hozhat bukást is.

Azoknak érdemes erre az időszakra odafigyelniük, akiknek a védikus asztrológia szerint Nyilas vagy Ikrek az aszcendensük illetve a holdjegyük. Leginkább a Nyilasokat befolyásolhatja, de az Ikrek csillagjeggyel rendelkezőknek is figyelmet kellene fordítaniuk a kapcsolati szempontjaikra.

Másoknak ez az időszak nagyjából rendben lesz, hacsak nincs fontos bolygójuk a Nyilasban; főleg a Nap és a Hold.


Mi az aszcendensed a védikus asztrológia szerint?

Erre a kérdésre választ kaphatsz a Tudásbázisunkban található Védikus asztrológia – Aszcendensek oldalon vagy konzultáció során.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Kérjük az elküldés előtt fogadja el az Adatvédelmi szabályzatunkat

*

Elfogadom