Kos, Nyilas, Oroszlán – A három tüzes jegy

Mindhárom jegy kifejezett képviselői nagyon tüzesek és lobbanékonyak, akaratuk erős nem adják fel a harcot.

három tüzes jegy

A Kos a Hadvezér, a legfelsőbb Hadúr. Rontos győzni a versenyben… türelmetlenség, “ide azonnal mindent”. Megtestesítői például a régi típusú királyok akik a hadseregük élén rohantak előre a harcban kezükben a véres karddal. Uralkodó bolygója a Mars.

Arcvonásai: kifejezett orrnyereg és a homlokán enyhén vagy kifejezetten látszódnak a “szarvak”.
A Kos jól bírja a strapát és a kritika lepereg róla. Már gyerekkorban vonzódik valamilyen sporthoz vagy harcművészethez.

Az Oroszlán a Király, valaki akit nem választanak hanem annak születik, fontos az udvartartás és a pompa. Ha valamit szépen kér azt is gyakran parancsoló módban teszi …megtestesítői a későbbi királyok… legjobb példa a Nap Király XIV. Lajos
Uralkodó Bolygója a Nap.

Arcvonások: négyzetes forma jól kivehető arccsontok mélyebben ülő szemek afféle “macska arc”.
A három jegy közül az Oroszlánnak az a legjobb ha egykének születik és megkapja szülei teljes és kizárólagos figyelmét. Más esetekben sérült oroszlánunk lesz aminek később a környezete issza meg a levét…

A Nyilas a Papkirály a Szent Uralkodó, Mindenki felett áll – Isteni joga van erre :-. A Nyilasé mindig az utolsó szó a “csak ő tudhatja jól”. Jó példák bármely korban és kultúrában a teljhatalmú papság, filozófusok, tudósok, diktátorok.
Uralkodó bolygó a Jupiter.

Arcvonások: haja színe és ha van szakálla az leginkább vörös vagy a szőke vöröses árnyalata arcán és testén jellegzetesek sokszor a jól látható vagy rejtett szeplők.
A nyilasnak fontos, hogy olyan munkája legyen amit csak ő tud elvégezni és ezáltal felülkerekedjen a környezetén.

Ismerősek a jellemvonások? 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Kérjük az elküldés előtt fogadja el az Adatvédelmi szabályzatunkat

*

Elfogadom