A hosszú hétvége alatt vigyázzunk egymásra…

Védikus Horoszkóp: A Hold debilitációban (esésben) van a Skorpió (a halál a transzformáció és a szélsőségesség) jegyében, ezért a jelentései (anya, anyaság, elme, embertömegek, érzelmek, folyadékok, túlérzékenység, elmezavar, stb) összezavarodhatnak. A Hold jelentősebb állapotai (új és telihold, esés vagy emelkedés) majdnem mindig időjárás változást is okoznak.

A Szaturnusz egész héten a Skorpió utolsó fokain lesz (gandanta) ez instabilitást okozhat a Szaturnusz jelentéseiben (akadályok, szenvedés, szomorúság, depresszió, spiritualitás, szolgák, szegények, időseb személyek, stb) majd 26.-án átmegy a Nyilas Csillagképbe ahol nem tud majd azonnal jó hatással lenni még ki nem jön a jegyek közötti résből.

Az összes (védikus asztrológiában használt) bolygó a Ráhu és a Ketu tengely egyik oldalára kerül amit Kal Szarpa (Idő-Kígyó) jógának (speciális bolygóállásnak) nevezünk és a védikus asztrológusok szerint szintén komoly hatással lehet főleg az ország és világeseményekre (mundán asztrológia). pl jelentkezhetnek üzleti problémák politikai zűrök, hírességek bajba keveredhetnek stb… (mikor nem 🙂 )

Konklúzió: Az ünnepekre a védikus asztrológia a jelen bolygóállások miatt maximális óvatosságra int mindenkit ügyeljünk az elme tisztaságára 🙂 vigyázzunk egymásra és ne legyünk rosszkor rossz helyeken 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Kérjük az elküldés előtt fogadja el az Adatvédelmi szabályzatunkat

*

Elfogadom