“Ilyenkor könnyű az elmét táncba vinni…” – Ma 21:11:50-kor Újhold a Mérlegben

Védikus Horoszkóp – Ma 21:11:50 kor Újhold a Mérlegben.

Az újhold előtt és után érdemes 1-2 napig óvatosabbnak lennünk, mert a Hold jelentései (érzelem, érzékenység, hangulatok, gondoskodás, anyaság, nyilvánosság, média, elme stb) szenvedhetnek ebben a pár napban… ilyenkor könnyű az elmét táncba vinni… Legyünk óvatosak mert a hatást az is fokozza, hogy a Ráhu kb egy hónapja ment át a Hold saját jegyébe a Rák csillagképbe és egy ilyen nem kívánatos “vendéggel” a Hold nem nagyon tud tiszta fejjel és érzelmekkel működni. 🙂

Védikus asztrológia - Ma újhold

A napokban már érezhető volt ahogy a Nap a Mérleg csillagképbe lépett – ez a legproblémásabb jegy ahol lehet így a Nap jelentései (Ego, tekintély, büszkeség, sértődékenység, vezetők, politikusok stb) épp az éves válságban vannak. Enyhítő körülmény talán az egy ideje ott (a mérlegben) vendégeskedő Jupiter lehet, de ne felejtsük el, hogy a két szerencse bolygó a Vénusz (mérleg uralkodója) és a Jupiter ádáz ellenségek így a kedvező hatás nem lesz túlzott.

A Szaturnusz lassan (október 26-án) végleg elhagyja újabb 30 évre a Skorpió jegyét és egy 3 éve tartó válság véget ér. A Nyilas csillagképbe kerül ami országunk aszcendense ezért a kezdeti nehézségek után bizonyos fokú stabilitás és komolyodás várható az irányításban.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Kérjük az elküldés előtt fogadja el az Adatvédelmi szabályzatunkat

*

Elfogadom