Mars a Nyilasban: Narancssárga riasztás

Március 8-án a Mars is betársult a Szaturnuszhoz, aki már ősz óta folyamatosan ott van a Nyilas csillagképben. A Nyilas az egyik legtüzesebb állatövi jegy ezért fokozott óvatosságot javasolunk mindenkinek, különösen azoknak, akik a Védikus asztrológia szerint Nyilas aszcendensűek vagy más egyéb Nyilas én-jelzőjük van (Nyilas Hold, vagy az aszcendens ura vagy sok bolygó a Nyilasban, stb).

Mars a nyilasban

A már amúgy is nehéz Ráhu hatással, a Rák csillagképpel, amivel a Nyilas 8-as – halál, transzformáció – és 6-os – ellenség betegség – (nyolc és hat házra vannak egymástól a Nyilas és a Rák), tehát főleg negatív kapcsolatban van. A Hold és Merkúr esésben van, ami tovább fokozza a zavart az elme és az intellektus és kommunikáció szinten. A Vénusz emelkedett helyzetben talán enyhíti az egészet egy kicsit és a Jupiter pedig leginkább a nyerészkedésnek kedvez.

Mindenesetre legyünk óvatosak, mert balesetek, konfliktusok, zavargások, betegségek lehetségesek. Már március 8-án egy kedves ismerősöm alig tudott átjönni a városon a sok-sok baleset miatt. A választások idejére is ha lehet kerüljük a nagy tömegeket.

A Mars 4-es fényszöge miatt a Halak és az Ikrek aszcendensűek vigyázzanak a haragjukkal és relaxációval vagy meditációval előzzék meg a konfliktusokat. A sok víz fogyasztása megelőzheti náluk a fejfájást.

A Rák csillagképre további negatív hatás nehezedik ezért a szív és érrendszeri problémákkal küszködők legyenek fokozottan óvatosak. A párkapcsolatokra is negatív hatással lehet és a munkahelyekre is… Az akinek a házassága vagy kapcsolata vagy munkája amúgy is nehéz helyzetben van az legyen nagyon türelmes mert az együttállás majd csak május 3-án ér véget. Világszinten jelenthet további háborús feszültségeket is.

Mars a nyilasban

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Kérjük az elküldés előtt fogadja el az Adatvédelmi szabályzatunkat

*

Elfogadom